Thursday, June 24, 2010

error..

hi..
ok da sampai rumah....surgery will be postpone until further notice..
need new appointment sebab it's seems bigger and need another options to cure...
because of my family have history with this cancer sow i need to check everything again..
my next appointment will be on 11/8...
thanx to all sebab doakan untuk aku..

p/s: selagi blom operation aku tak senang lah...huhuhu

Tuesday, June 22, 2010

mendung aku....

hi...
cuaca yang mendung menggambarkan rasa hati saat ini... sungguh sayu... aku seperti orang yang hilang segalanya... perut kepala tangan kaki sume sakit..ntah lah sejuk lain macam..kepala da weng2.. perut rasa serba tak kene..kaki n tangan dah sejuk semacam.. stress... nape ntah takut sangat skarang ni... tdo tak lena...barape juta kali aku terjaga semalam... arghhhhhhh aku buntu.... esok mama tak ade..ayah aje yang hantar aku.... hmmmm kenapa lah cuaca hari ni mendung segala... saje ke ape...tapi aku rase macam tahu2 je mood aku skrang ni pon memang tengah mendung..
hai lah angin bawakan berita gembira padaku agar aku bisa tertawa kembali seperti waktu sudah.. aku buntu..

p/s: mood >> melayang....kosong...hampar..

Sunday, June 20, 2010

lambat!!!


happy father's day....
lebiu ayah...
thanks blanje makan..hehehe