Monday, January 31, 2011

dia kata~~~

kawan saya kata, saya pencinta setia
saya kata, saya hanya membawa duka

kawan saya kata, cinta dan air mata itu sepasang
saya kata, tisu dah air mata yang sepasang

kawan saya kata, saya baik
saya kata, saya sangat baik

kawan saya kata, dia sayang saya
saya kata, saya memang sering disayangi.

tapi hakikatnya;

dia kata saya pencinta setia
saya hanya anggungkan kepala

dia kata cinta dan air mata sepasang
saya hanya mampu menahan kata

dia kata saya baik
saya hanya mampu tersenyum

dia kata dia sayang saya
saya rasa dia telah sakitkan hati saya..


love~~

Monday, January 3, 2011

selasa di melaka

ook ni hari kedua aku kat melaka.. ahhh terlambat nak wish happy new year.ala... tak best nye. macam orang yang tinggal kat gua je tak wish happy new year.. apa pun selamat tahun baru,, semoga tahun 2011 ni lebih baik dari tahun yang sebelum2 nya.. hehe.. ok balik ke cerita asal.. nie hari kedua aku kat melaka yang memegang gelaran pelajar uitm kampus bandar melaka.. semalam saja dah kene tegur dengan kakak keselamatan yang cun. baik pula.hahaha hmmm melaka nie panas juga. lagilah bila bilik aku tak ada kipas. perghh panas bukan main. tp rumah yang aku duduk sangat nice. best. da mcm rumah sendri.huhuhu.. :) hmm today satu hari aku ponteng kelas. bukan belajar pon. semua yang penting da settle semalam jadi hari ni aku dok rumah je. tadi makan kat bandar sebab dapur tu tak ada hos nak sambung ke gas. gas pon tak isi lagi. hmm mata dah berat.. nak rehat. ok..