Monday, January 3, 2011

selasa di melaka

ook ni hari kedua aku kat melaka.. ahhh terlambat nak wish happy new year.ala... tak best nye. macam orang yang tinggal kat gua je tak wish happy new year.. apa pun selamat tahun baru,, semoga tahun 2011 ni lebih baik dari tahun yang sebelum2 nya.. hehe.. ok balik ke cerita asal.. nie hari kedua aku kat melaka yang memegang gelaran pelajar uitm kampus bandar melaka.. semalam saja dah kene tegur dengan kakak keselamatan yang cun. baik pula.hahaha hmmm melaka nie panas juga. lagilah bila bilik aku tak ada kipas. perghh panas bukan main. tp rumah yang aku duduk sangat nice. best. da mcm rumah sendri.huhuhu.. :) hmm today satu hari aku ponteng kelas. bukan belajar pon. semua yang penting da settle semalam jadi hari ni aku dok rumah je. tadi makan kat bandar sebab dapur tu tak ada hos nak sambung ke gas. gas pon tak isi lagi. hmm mata dah berat.. nak rehat. ok..

2 comments:

  1. kak aina. selamat tahun baru yang tak berapa nak baru.huhuhu

    ReplyDelete