Friday, November 27, 2009

tragedi malam raye....

salam.....-sound serious-
hari ini hari raye...bunyi macam tak ade perasaan nak raye kan???? ntah tapi itu lah yang aku rasa disaat ini...walaupon dah sehari raye tapi feel tu aku belom dapat lagi.... semalam seharian aku dan adik beradikku membanting tulang membantu mama masak kat dapur... macam raye pose pula nak masak2 kan..tapi tu lah mama aku...die suka masak...kitorang pula suka makan tapi agak malas memasak..hahaha... disebabkan raya tahun ini kitorang tak balik kampung makanya berayalah kami adik beradik kerumah saudara mara terdekat... nak dijadikan cerita selepas kerumah kawan-kawan mama kami empat beradik pon menyusur ke ampang mencari jalan keluar beraya..hahaha bosan dok umah..sejak cuti sampai hari ini kerja aku jage budak kat umah...penat dah...da macam ibu kepada anak-anaknya.... ehmmmm ampang da selamat sampai balik macam mane pula..??? jengjengjeng.......nak tahu???? hehehe akibat hujan yang terlalu lebat dan keadaan jalan yang merunsingkan kakak aku yang pro itu tersasar... nasib baik tak jadi ape2..tapi sayang lah keta die...aku rase shock juga lah tagi..syukur sangat2 tak jadi ape2...half kereta da kat divider jalan....tuhan masih sayang kami..hanya itu yang aku mampu fikir....

sekarang aku kat bilik sedang mengupdate blog ini...aku rase cukup setakat ini sahaja dari aku untuk edisi kali ini..wahahaha macam ape ntah ayat ni... aku da mengantuk and rasa nak tidur...

sampai nanti...~~~~~~~
salam...........................

No comments:

Post a Comment