Tuesday, November 17, 2009

kesukaran bernafas..mungkin ini takdirku....

salammmmm,,,,,,
gempak kan tgk blog nie punye title....actually tade ape yang terjadi hanya kesukaran bernafas akibat seleseme yang melanda diri ini dan kesakitan tekak yang tak berpenghujung agaknye... lame dah x update blog..sampai x tahu nak tulis yang mane dahulu..huhuhu... bermula dengan transformer yang dihantar kesegamat oleh uitm shah alam akibat bekalan electric yang terputus dan mengakibatkan kelas business communication ku tertunda sehingga akhir sem..power kan sampai camtu skali... hahaha ini berikutan keadaan di segamat yang sedang dinaik taraf dan terdapat banyak bangunan baru yang sedang diusahakan...keadaan ini telah menyulitkan keadaan kami para pelajar untuk belajar dan keadaan kampus kami semakin panas dek kehabisan pokok besar yang rakus ditunbangkan akibat pembangunan itu..wahahaha amacam...ayat boleh kuar kat berita tak???? hahah.... sambung balik...berikutan ketidak adaan elektrik (ade ke ayat nie??? hentam sajalah labu..) aku juga telah mengambil peluang untuk pulang kedesa bersuka ria..hahaha....aku dah start merepek...adus2....kepala dah wengong...alamatnye kene tido..esok lah aku update blog yang proper sikit..hahaha

sampai nanti.~~~~~

No comments:

Post a Comment