Sunday, August 29, 2010

di persimpangan


mood tak berapa nak elok berikutan mendung berarak.. aku tersepit dipersimpangan.. sana kawan sini kawan.. susah nye keadaan aku sekarang... aku bukan yang bersalah namun seolah-olah aku yang bersalah.. kenapa kamu semua tak faham ye..kamu tahu orang perlu menjaga perasaan orang lain.. perasaan aku yang tersepit antara korang semua ade orang fikir.. korang nak gaduh suke hati lah..ade aku heran..aku cuba baikkan korang semua tapi ape hasil nya???
aku juga yang tersepit in between pertelagahan korang..orang lain punya hal..aku yang terkene tempias..apa masalah????? salah ke nak cakap maaf??? salah ke nak sebut sorry?? salah ke nak mengaku salah masing2..aku penat dengan keadaan korang.. kenapa korang rasa korang betul?? kenapa aku yang sentiasa aku bersalah pada korang???? padahal ketika terjadinye masalah korang aku bukan berdekatan.aku tak perah ambil peduli walau ape pun yang terjadi.. sebab aku concern dengan keadaan kawan2 aku..tp ade kawan2 aku fikirkan perasaan aku?? stress... semua sebab perasaan.. perempuan kalau ada masalah semua pun alasan akan berakhir dengan masalah terasa hati.. ape pun yang terjadi tolong lah selesaikan masalah korang secara aman.. aku dah tak kuasa nak melayan kerenah rasa tak puas hati sebab terlanjur kata2 korang...


No comments:

Post a Comment