Thursday, August 26, 2010

pertengahan!!!!!!!



hi.
dah lama rasenya tak update blog nie..tadi bukak pun da berhabuk dah..ntah boleh pakai atau tak tu kene try dulu. hahahaha.. ok hari nie da masuk tengah ramadhan.. aku dengan bangganya masih lagi seperti hari-hari biasa, bekerja keras menyiapkan project paper company analysis sampai sudah.. dan seperti biasa McD adalah tempat pilihan hati.. minggu nie boleh kate semua budak part 6 diia segamat menjadikan McD rumah kedua.. aku pula McD meamg rumah pertama aku sejak berlaku perang dingin kat bilik tu.. ntah ape angin aku berangin..hahahaha... jum kite share picture yang sempat aku snap semasa kerja-kerja menyiapkan progress report company analysis nie..hehehehe


stress je muka akk nie.haha (finaz, wanie, dila)

aku terasa semakin mengambang.hahaha

ngantok ye dila.. hahaha

bosan weh...

nie lah group member utk company analysis aku.. wanie, dila, nazi, finaz and aku.. all flowers..hahahah



2 comments:

  1. hahahaha...ziera..
    jgn tegur lah..huhu terasa gemok lak..hahahahaha

    ReplyDelete