Tuesday, August 18, 2009

slamat pagi semua!!!!!

syukur hari nie aku bgn tidur aku sedar aku masih bernyawa..terdetik dihati rase bersyukur yg teramat sgt..semalam malam yg mendebarkan...ade sesuatu telah melanda...oleh sebab tu buat pertama kalinya aku tidur awal yang tersangat awal...minggu lepas habis semua test-test aku.. event yang penat, dan juga psu budak-budak part 1...alhamdulilah semua berjalan dengan lancar..kehidupan yang aku rase kadang-kadang macam membebankan sebenarnye proses untuk aku mengecapi kebahagiaan...biasalah anis life awalys makes you learn something that u never think...malam tadi aku tersedih sejenak...bermessage2 dengan seseorang..tibe-tibe aku rase die bukan macam dulu lagi... aku tahu, salah aku selalu abaikan die.. tapi mase tu hati aku bukan untuk die... tak pe lah anis macam tuh lah kehidupan... kite tak kan nampak orang yang selalu buat kita happy tu ada selagi kite tak rase kehilangan die....

gia ngan rara ade class sampai pukul 12..aku pula ade class pukul 2 sampai 6..bersilih ganti shif kitorang hari nie..hehe today rara dengan gia ajak pakai baju exco...this sem dua kali je pakai..rugi pula bayar mahal-mahal tak pakai..habis semua orang rara message suruh pakai baju exco tu..mr.Press pun macam tak sayang kat NADIIA jew..kalau da nk pencen pun, jom lah pakai baju exco tu beramai-ramai..baru lah rase macam kite as one team..

alamak..da membebel nie lupe nk bukak mail..semalam abang hantar report NADIIA...gia dengan rara nk buat claim n report..haha budget 100 je pun nk report lebih-lebih..kelaka betol...
rara gia jom g picnic nak??????????

haha k lah... nk g check report nyh..sampai nanti~~~~~~

3 comments:

  1. kalau aku tak sayang NADIIA, lama dulu aku blah dah..
    no matter what we're wearing, we're still working as 'one'.

    -mr.pres

    ReplyDelete
  2. ahak....akid jgn mare2 di pagi hari....
    yae..aku tao ko syg nadiia.....k2....
    aku cakap macam jew....
    jgn mare yea mr.preSS...

    ReplyDelete
  3. huhuh..abis ar bila mr.pres kuarkan ayat...xmengalah beb....

    jom g picnic...tapi claim tu xsiap lagi...picnic dulu boleh??

    ReplyDelete